'Този сайт използва бисквитки, за да предоставя качествени услуги. С посещението си, Вие се съгласявате с използването на бисквитки. Научете повече

Информация за доставка

Пазаруването  от X-tra.bg  позволява различни опции за заплащане за удобство на нашите потребители. След направена поръчка през сайта следва задължително обаждане от наша страна за уточняване на статуса на продукта и потвърждение на поръчката от страна на клиента.


   Срокове за доставка


Поръчки се приемат и обработват всеки ден от 10:00 до 17:00 часа. Поръчка влязла в системата след 17:00 часа се обработва на следващия ден.
Всички поръчки приети в Събота се обработват до 12:00 часа и се изпращат същия ден, а тези направени в Неделя се обработват в Понеделник и изпращат същия ден.

     Доставката се извършва в рамките от 1 до 3 работни дни след потвърждаване на поръчката или в зависимост от графика за доставки на куриерската фирма до съответното населено място.


  Цена на доставка в страната:  Доставките се извършват от куриерски фирми Еконт, Спиди и Рапидо до посочен от Вас адрес или до поискване от офис на куриерската фирма в съответния град. Заплащането е чрез услугата "наложен платеж" и се извършва в момента на получаване на поръчката от куриера, като преди това разполагате с опцията "Преглед и тест преди плащане". Стойността на доставка, както и наложения платеж са за сметка на клиента и зависят от ценоразписа на куриерската фирма в съответствие със стойността на избраният артикул.

* Моля попълвайте коректно адреса и телефона си при Вашата регистрация, тази информация е от изключително значение за успешната доставка на Вашата поръчка. Служител на X-Tra.bg ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката!